close menu
prefab beton

Prefab betonbalken met randbekisting

Randbekistingen op de werf plaatsen is onveilig, kostelijk en daardoor ook deels voorbijgestreefd. Prefab betonbalken met geïntegreerde randbekisting zijn dan ook het perfecte alternatief!

Onze prefab afdeling kan de prefab elementen tijdens de productie namelijk voorzien van een geïntegreerde randbekistingsplaat uit vezelcement. Deze platen worden door middel van kunststofprofielen in het prefab element verankerd waardoor die stevig vastzitten en bestand zijn tegen de druk van het beton van de vloerplaat, zonder extra bevestiging.

Daarna blijven de platen zitten zodat er geen extra werk meer is. Hierbij spaart u makkelijk tot 0,25 manuur per lopende meter en al het materiaal dat nodig is om stevige randbekisting te maken. Onze randbekistingsplaten steken maximaal 33 cm uit de balk.

prefab betonbalken met randbekisting
randbekisting

Ook beschikken wij over speciale randbekisting met geïntegreerde GSS valbeveiliging. Met dit systeem is het monteren van valbeveiliging op de werf kinderspel: het is gemakkelijker, sneller en veiliger! Deze stalen verloren bekisting kan tot maximaal 35 cm uit de balk steken. Voor meer informatie over dit systeem kan u altijd contact met ons opnemen.

Snel een offerte nodig voor uw prefab betonbalken met randbekisting?