close menu
Predalco fotoalbums

Fotoalbums

Bekijk hier alle fotoalbums van onze evenementen zoals de jaarlijkse teambuilding, evenals foto’s van de maandelijkse bedrijfsbezoeken, verschillende projecten die we mee mochten helpen realiseren en sponsoring!

Evenementen

In 2022 organiseerde Predalco een infonamiddag voor architecten, aannemers en ingenieurs over breedvloerplaten: hoe deze te berekenen, te ontwerpen en te plaatsen. Deze interessante namiddag werd gevolgd door een heerlijke BBQ!

De teambuilding van Predalco is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden! Een weekendje tot rust komen en genieten in Beausaint, ideaal om de batterijen weer op te laden! Bekijk zeker de fotoalbums.

Projecten in de kijker

Onze breedvloerplaten dienen als constructie-element, waardoor ze na de bouwfase niet meer zichtbaar zijn. De meeste foto’s van predallen zijn dan ook in onze productiehallen of op onze site genomen. Toch is het ook zeer interessant om te zien hoe predallen gelegd worden. De werffoto’s van enkele projecten zijn hieronder terug te vinden!

Bedrijfsbezoeken

Altijd al benieuwd geweest naar hoe het er aan toe gaat in een betonfabriek? Elke laatste vrijdag van de maand openen we de poorten van onze productiehallen! Dit doen we voor scholen, universiteiten, klanten, aannemers, particulieren en iedereen die geïnteresseerd is in het werk achter de schermen van een prefabricagebedrijf! Hoe dat er aan toe gaat, zie je in onderstaande fotoalbums. Kom je zelf ook graag eens een kijkje nemen? Reserveer dan jouw bedrijfsbezoek via onze website!

Sponsoring

Predalco steunt graag de lokale projecten en engageert zich dan ook maar al te graag om deze te sponsoren! Dit zijn de sponsorprojecten van afgelopen jaar!

KAJ-KWB Prijs Zele

Logo Kaj Kwb Prijs Zele

KFC Ham United

Ham United

Jan en Alleman verkeersveilig

Jan En Alleman Verkeersveilig gesponsord door Predalco leverancier van predallen, prefabbeton en prefabwapening

LRV Zele – Peird Total minivoetbaltornooi

Peird Total Omslag Website

KLJ Zele-Centrum – Katsjoebottenfuif

Katsjoebottenfuif 2023 gesponsord door Predalco leverancier van predallen, prefabbeton en prefabwapening

Laat uw predallen produceren door predalco in lokeren

U ontvangt de beste kwaliteit en bespaart ook door onze op maat gemaakte service.