close menu

Over ons

Over PREDALCO

Predalco in Lokeren is al jaren actief als producent en leverancier van breedplaatvloeren in België beter bekend als ‘predallen‘. Onze bedrijfsnaam Predalco is dan ook een combinatie van de woorden ‘predal’ en ‘constructie’. Meteen to-the-point, net als onze service.

Focus op innovatie

Door continu te investeren en te innoveren staan we garant voor een perfecte kwaliteit en een vlotte, flexibele service. In piekperiodes kunnen we, om het rendement van de tafels te verhogen, verschillende werven door elkaar produceren. Dat maakt ons de ideale partner voor al uw bouwprojecten.

Vlotte bereikbaarheid

Predalco is gelegen in het nieuwe en makkelijk bereikbare industrieterrein III in Lokeren, vlakbij de E17, op 20 minuten van Gent (E40 Brussel-Oostende) en 30 minuten van Antwerpen. De ideale centrale aankoopplaats voor aannemers uit Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brabant, Brussel en zelfs Limburg.

Predalco bestaat uit een team van 50 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Ook een deel van de transporten gebeurt door onze eigen mensen. Dit zorgt ervoor dat onze planning heel flexibel is. Indien u als aannemer geen kraan op de werf heeft, kan de plaatsing ook door ons worden uitgevoerd. Hiervoor werken wij samen met verschillende bedrijven in kraanverhuur en bouwhandelaars.

Wij onderscheiden ons door:

  • Een automatische productielijn.
  • Productie van predallen of breedvloerplaten via een carrouselsysteem.
  • Flexibiliteit en snelheid in behandeling en uitvoering.
  • Predallen met een breedte tot 3 meter zorgen voor een snellere plaatsing. Ook de kosten van voegwapening worden hierdoor sterk gereduceerd.
  • Rechte hoeken aan de onderzijde: daar waar de klassieke tafels licht conisch zijn om de predallen er makkelijk uit te tillen, maakt ons unieke sturingssysteem hoeken van 90° mogelijk. Minder naden ‘dichtmortelen’ betekent dus zowel kosten als tijd besparen.

Talrijke mogelijkheden in predallen

Laat uw predallen produceren door predalco in lokeren

U ontvangt de beste kwaliteit en bespaart ook door onze op maat gemaakte service.