close menu
Predalco fotoalbums

Over ons

banner-contact

Over Predalco

Predalco in Lokeren is al jaren actief als Belgische producent en leverancier van breedplaatvloeren, beter bekend als ‘predallen‘. Onze bedrijfsnaam Predalco is dan ook een combinatie van de woorden ‘predal‘ en ‘constructie‘. Meteen to-the-point, net als onze service.

Ons team

Benieuwd naar wie de drijfkrachten zijn achter onze producten? Kom hier meer te weten over onze werknemers!

Over ons

Publicaties

Maandelijkse nieuwsbrief

Neem je graag een kijkje achter onze schermen? Of ben je benieuwd naar wat er hier dag in dag uit te beleven valt? Bekijk dan hier onze maandelijkse nieuwsbrief!

Bouwkroniek en krantenartikels

Onze artikels in de Bouwkroniek of verschillende kranten gemist? Bekijk ze hier!

Fotoalbums

Bedrijfsbezoeken, teambuildings, opbouw van de nieuwe productiehal… hier kan je alle foto’s terugvinden!

Over ons

Focus op innovatie

Door continu te investeren en te innoveren staan we garant voor een perfecte kwaliteit en een vlotte, flexibele service.

Dankzij de investeringen in ons machinepark (MSR richtmachines, VERSA tralieliggermachine, IDEA beugellasmachine) is het mogelijk wapeningsstaven, tralieliggers en wapeningskorven op maat te maken met een minimale afvalstroom tot gevolg.

Door het moderniseren van ons labo wordt de kwaliteit van onze producten nog meer gegarandeerd. Zo zijn onze tralieliggers dit jaar als type 4 gecertificeerd, kunnen we nu ook meerdere betonkwaliteiten onder het BENOR merk voorzien, hebben we ons eigen betonmengsel voor de balken ontworpen enz.

Over ons

Onze unieke software wordt elke dag geoptimaliseerd om fouten uit te sluiten en een snellere productie (en dus grotere capaciteit) te verkrijgen.

Onze medewerkers volgen verschillende opleidingen, dit om hen de kans te geven te groeien in hun vakgebied en onze firma sterker te maken. Zo zijn we een betontechnologe rijker geworden, is er binnenkort een preventieadviseur niveau 2 deel van ons team en ook is een van onze medewerkers bezig met een opleiding electrotechnicus.

Om een snellere levertijd te kunnen verwezenlijken geven we niet alleen onze medewerkers de kans om te groeien en breiden we niet alleen ons machinepark uit, maar ook onze site telt nu reeds 3 productiehallen en nog een 4e logistieke hal.

Predalco fotoalbums

Vlotte bereikbaarheid

Predalco is gelegen in het makkelijk bereikbare industrieterrein III in Lokeren vlakbij de E17: op slechts 20 minuten van Gent (E40 Brussel-Oostende) en 30 minuten van Antwerpen. De ideale centrale aankoopplaats voor aannemers uit Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brabant, Brussel en zelfs Limburg.

Predalco bestaat uit een team van 50 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Ook een deel van de transporten gebeurt door onze eigen mensen. Dit zorgt ervoor dat onze planning heel flexibel is. Indien u als aannemer geen kraan op de werf heeft, kan de plaatsing ook door ons worden uitgevoerd. Hiervoor werken wij samen met verschillende bedrijven in kraanverhuur en bouwhandelaars.

Wij onderscheiden ons door:

  • Twee automatische productielijnen.
  • Productie van predallen of breedvloerplaten via een carrouselsysteem.
  • We streven naar flexibiliteit en snelheid in behandeling én uitvoering.
  • Predallen met een breedte tot 3 meter zorgen voor een snellere plaatsing. Ook de kosten van voegwapening worden hierdoor sterk gereduceerd.
  • Rechte hoeken aan de onderzijde: daar waar de klassieke tafels licht conisch zijn om de predallen er makkelijk uit te tillen, maakt ons unieke sturingssysteem hoeken van 90° mogelijk. Minder naden ‘dicht mortelen’ betekent dus zowel kosten als tijd besparen.
Over ons
bg_cta_footer
Over ons

Geïnteresseerd? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.