close menu
Bedrijfsbezoek

Bedrijfsbezoek

Bedrijfsbezoek

Wij openen onze deuren voor u!

Altijd al benieuwd geweest naar hoe het er aan toe gaat in een betonfabriek? Grijp dan nu je kans en reserveer je bedrijfsbezoek!

Reserveer uw bedrijfsbezoek

Wie

Iedereen die geïnteresseerd is naar hoe het er aan toe gaat in een prefabricagebedrijf!

Wat

U verwelkomen doen we in de burelen tegenover ons hoofdkantoor. Met een koffie en boterkoek in de hand nodigen we u uit voor een korte presentatie over ons bedrijf, waarna we onze rondleiding starten door de fabriekshallen. Hier kan u het werk achter de schermen van onze productie zelf aanschouwen: van het plotten van de tafels en het lassen van de tralieliggers, tot het storten van de beton en het ontkisten van de predallen. Achteraf is er natuurlijk nog tijd voor een  korte nabespreking met een drankje.

Wanneer

Elke laatste vrijdag van de maand zullen onze poorten wijdopen staan voor het publiek. Dit gaat in vanaf april 2023. Er zullen telkens 3 sessies van 1 à 1,5 uur georganiseerd worden. Deze kunnen elk door maximaal 10 personen bijgewoond worden. De presentatie wordt gegeven door onze commercieel verantwoordelijke Joris. De rondgangen worden geleid door de productieverantwoordelijke (Peter), de commerciële vertegenwoordiger (Thomas) en de kwaliteitsverantwoordelijke (Charlotte).

Hoe

Inschrijven voor een rondgang doe je via onze reserveringskalender. Je krijgt vervolgens een bevestigingsmail van je reservering.

Grotere groepen

Indien je graag met meer dan 10 personen een bezoek had gebracht aan ons bedrijf, gelieve dan een mailtje te sturen naar onze publiciteitsverantwoordelijke.

Praktisch

We vragen om een 10-tal minuten op voorhand te arriveren zodat de rondgang op tijd kan beginnen. Parkeren is mogelijk op het terrein tegenover de hoofdburelen, hier zal voldoende plaats voorzien zijn.

Vragen

Ook bij vragen kan u steeds terecht bij onze publiciteitsverantwoordelijke.

 

 

We kijken er naar uit u snel te mogen verwelkomen!

Bedrijfsbezoek
Bedrijfsbezoek
Bedrijfsbezoek
Bedrijfsbezoek
Bedrijfsbezoek